Dobro obratite pažnju: Pet znakova da je vaš prijatelj zaljubljen u vas

Izvor: B92, 14.Dec.2023, 15:14

Dobro obratite pažnju: Pet znakova da je vaš prijatelj zaljubljen u vas

Ovo su znaci koji će vam pokazati da je vaš najbolji prijatelj zapravo ludo zaljubljen u vas.

1. Za početak, ovaj momak stalno postavlja pitanja o drugim momcima. Sasvim je normalno da vaš drug pita kako je bilo na sastanku, ali ako vas stalno pita o tome i želi detalje – možda postoji nešto drugo!

2 .Takođe, ljudi oko vas uglavnom misle da ste vas dvoje par. Vaš prijatelj može davati te vibracije i možda se čak i ponaša kao da ste pravi par! Ujedno, vi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i izlazite kao da ste par, odnosno on vas uvek zove da izađete i da budete sami vas dvoje.

3. Vaš prijatelj vas često grli, dugo i strastveno, a pritom nikad ne pominje druge devojke. On nikad ne pominje druge devojke jer nema drugih devojaka. Zar nije čudno da on ne može naći bilo koju devojku do danas?

4. Ne zaboravimo da pomenemo da vas on verovatno i poziva sve vreme, te da vam stalno šalje SMS poruke ili se redovno javlja na društvenim mrežama.

5. A kada je teško – eto njega, uvek je tu da vas podrži i oraspoloži ako je potrebno. On jednostavno zna šta treba da uradi da se osećate bolje!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.