Dobro obratite pažnju: DA LI JE KONOBAR IZVUKAO RAČUN IZ DŽEPA u restoranu pred vama? Evo šta to zapravo znači

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2024, 08:20

Dobro obratite pažnju: DA LI JE KONOBAR IZVUKAO RAČUN IZ DŽEPA u restoranu pred vama? Evo šta to zapravo znači

Ovo nismo znali!

Zbog zahtevnih gostiju posao konobara u restoranu može da bude izuzetno naporan i stresan. Činjenica je da ovakve goste ne voli ni jedan konobar, a jedna radnica u restoranu nedavno je otkila kako možete da proverite da li vas smatra problematičnom mušterijom.

Na svom TikTok profilu ova konobarica je objavila video u kojem kaže da unapred pripremi račun za stolove za koje želi da brzo napuste restoran, umesto da čeka da ga gosti sami zatraže.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Obično, kada zatražite račun u restoranu, konobar odlazi do kase i računara kako bi vam ištampao račun, ali ako ga izvuku iz zadnjeg džepa, tada nagoveštavaju da se raduju što će vam videti leđa.

“Kada gosti zamole za račun, ja ga izvučem iz džepa, jer jedva čekam da napuste moj reon”, kaže devojka u videu.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.