Dnevnik buduće mlade: Moć vereničkog prstena

Izvor: Naša Svadba, 19.Jun.2015, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevnik buduće mlade: Moć vereničkog prstena

Nikada nisam bila od onih žena koje maštaju o svojoj svadbi od malih nogu, a još sam manje od onih koje brinu o tome da svaki običaj i procesualija budu ispoštovani. Uvek mi je cilj bio da sa svojim čovekom živim skladno i normalno, uređeno po našim sopstvenim aršinima, a da li će to da se nekome dopadne ili ne, nije moj problem niti stvar oko koje bih se i najmanje brinula. Isti princip primenjujem i kada je u pitanju svadba i sve u vezi sa njom, ali ipak imajući na umu i značaj kompromisa koji su često ako ne neophodni, a ono vrlo poželjni i konstruktivni.
Tako je bilo i sa veridbom. Ovde je bitno napomenuti da smo moj sadašnji verenik i ja u vezi 10 (slovima: deset) godina, pri čemu zajedno živimo 5 (slovima: pet)....

Nastavak na Naša Svadba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Naša Svadba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Naša Svadba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.