ĐUBRETAR SRCOLOMAC POTPUNO PROMENIO IZGLED! Njegove pločice i izvajano telo mamili su uzdahe žena širom regiona, a danas je Jovica ZAPUŠTEN (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 11:38

"ĐUBRETAR SRCOLOMAC" POTPUNO PROMENIO IZGLED! Njegove pločice i izvajano telo mamili su uzdahe žena širom regiona, a danas je Jovica ZAPUŠTEN (VIDEO)

Objavio snimak na kojem je neprepoznatljiv.

Jedan šarmantni čistač, čiji je video snimak sa "đubretarca" postao viralan, opčinio je pripadnice lepšeg pola prošle godine. Priča se da su žene zagledale svakog uličnog čistača u Beogradu, ne bi li našle njega. Na kraju je otkriveno da je u pitanju Jovica Vasić koji ima 33 godine i radi u JKP "Gradska čistoća" u Beogradu. Gde je on danas?

Posao čistača ulica obavlja već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 15 godina, a kako je tada rekao, nije ni slutio da će njegov snimak izazvati toliku pomamu i da će postati zvezda društvenih mreža. Međutim, njegov život se promenio za 180 stepeni.

Lepotan iz "Gradske ćistoće" stekao je ogromnu popularnost, ljudi su ga zaustavljali na ulici da se slikaju sa njim, a čak je glumio i u spotu poznate pevačice. Naime, atraktivni Jovica našao se u spotu pevačice Nadice Ademov, gde glumi njenog kralja. On se odlično snašao u ulozi glumca, a to je i očekivano s obzirom na veliki broj video snimaka koje objavljuje na svom TikTok profilu, a koji su ga između ostalog i proslavili.

Podsetimo, u trenutku kada se susreo sa neočekivanom slavom, Jovica je imao i verenicu, za koju je još tada kazao da je "poprilično ljubomorna". Ljubav između Jovice i njegove verenice nije uspela da odoli iznenadnom pritisku Jovičine popularnosti.

Međutim, kako to uvek bude, popularnost brzo prođe. Lepi Jova vratio se svom poslu i uobičajni aktivnostima.

Danas lepi čistač izgleda potpuno drugačije. Iako je pronašao ljubav, njegovo nekada utegnuto mišićavo telo danas je neprepoznatljivo.

♬ orijinal ses - kadir_EL_Bulgaro

I dok uživa u čarima letovanja sa svojim društvom, Jovica je podelio snimak na kom pleše. Primetno je da se ugojio i da su se čelični mišići opustili. Možda više ne vežba, a možda se samo opustio jer je u vezi, te ne pazi na svoj izgled kao pre kada je šarmirao dame. 

Svejedno, lepi čistač danas uživa u životu, popularnost ga nije promenila i on i dalje radi u JKP. On je živi dokaz da su popularnost, zanimanje i izgled nevažni, i da je zapravo bitno kakav je neko kao čovek.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.