Dirljivo: Otac joj je poginuo pre 6 godina, ali ju je ipak ispratio do oltara

Izvor: B92, 24.Sep.2015, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirljivo: Otac joj je poginuo pre 6 godina, ali ju je ipak "ispratio" do oltara

Ovo se dešava kada vas sudbina okruži pravim ljudima koji vam vrate osmeh na lice.

Otac Kristen Mundel poginuo je pre šest godina, i ona se teško pomirila sa činjenicom da nikada neće moći da je otprati do oltara.

Međutim, kolege njenog tate potrudile su se da on ipak "prisustvuje" najvažnijem danu u njenom životu.

Naime, Kent Mundel bio je zamenik šerifa u okrugu Pirs u saveznoj državi Vašington, a poginuo je na dužnosti 21. decembra 2009. Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se nedelju dana borio za život, izgubio je bitku, a uz njega su sve vreme bili njegova supruga Lisa, ćerka Kristen i sin Austin.

Četiri kolege njenog oca otplesali su s njom prvi ples i do suza ganuli sve prisutne goste, a Kristen je bila toliko dirnuta i ponesena emocijama, da je poslednji plesač morao da je pridrži da se ne sruši.

Za njenog oca bila je pripremljena i prazna stolica u prvom redu na venčanju. Ceo ovaj emotivan dan zabeležila je fotografkinja Angela Lajons i postavila fotografije na svoj Fejsbuk profil.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.