Dikapriova bivša devojka opet osvaja svet FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 30.Apr.2023, 08:51

Dikapriova bivša devojka opet osvaja svet FOTO/VIDEO

Glumica Kamila Morone (25) nedavno je prisustvovala Vogovoj tradicionalnoj zabavi koja se svake godine održava uoči Met Gale.

Bivša Dikapriova devojka je za tu priliku ponela dugu crnu haljinu sa otvorenim leđima, a celokupno izdanje je upotpunila glomaznom ogrlicom i providnim crnim rukavicama. Kako prenose modni kritičari, Kamila je pokušala da rekreira stil čuvene glumice i modne ikone Odri Hepburn koji je otelotvorila u filmu "Doručak kod Tifanija".

Njeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izdanje je u potpunosti osvojilo mnogobrojne modne kritičare i fanove lepe glumice - elegantni stil haljine i njen mladalački duh bili su prava dobitna kombinacija te večeri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.