Dijeta za intenzivniji ženski orgazam

Izvor: S media, 26.Apr.2011, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijeta za intenzivniji ženski orgazam

Marena Lindberg, autorka knjige "Orgazmična dijeta" veruje da je pronašla rešenje kako da doživite bolji orgazam. Njena preporuka je: okanite se kafe, tofua, mleka od soje, a navalite na riblje ulje, multivitamine i vitamin C!

- Testirala sam ovu dijetu na sebi pre nego što sam ostala u drugom stanju sa prvim detetom. Nastavila sam sa istim režimom ishrane i onda dobila i drugo dete. Moja seksualna želja se nije smanjila ni za tren - tvrdi autorka.

Marena kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da su ženama potrebne četiri stvari za optimalno seksualno funkcionisanje: "dobra hemija mozga, balansiran nivo hormona, dobra cirkulacija i dobar tonus mišića". Pod dobrom hemijom mozga, Marena misli na ravnotežu nivoa dva glavna neurotransmitera - serotonina, koji se povezuje sa smanjenjem libida i dopamina, koji može da poveća požudu.

Da bi se povećao nivo svih tih "sastojaka" dobrog orgazma Marena preporučuje 40 procenata ugljenih hidrata, 30 procenata proteina i 30 procenata masti za svaki obrok. Pokušajte da ugljene hidrate dobijete iz voća i povrća češće nego slatkiša, ali autorka dijete ne preporučuje uzimanje zamena. Čokolada je dozvoljena, ali crna.

Tri koraka do ravnog stomaka

Najbolja hrana protiv umora i malaksalosti

Skinite pet kilograma za tri dana!

Ono što bi trebalo da uzimate kao dodatak ishrani je velika doza ribljeg ulja, dovoljno kalcijuma, magnezijuma (zeleno lisnato povrće, orasi, alge i čokolada), cinka (belančevine životinjskog porekla i žitarice), multivitamina, gvožđa, vitamina C. Batalite trans-masti, tofu, mleko od soje i sve namirnice od soje, ginko, ženšen. Nisu preporučljiva pića koja sadrže kofein, na prvom mestu energetska, kao ni cigarete, alkohol, beli šećer, belo brašno...

Prehrana se kombinuje sa vežbom, najviše mišića dna karlice (drugim rečima, Kegelove vežbe).

Žene koje su probale dijetu tvrde da ima efekta: posle nekoliko dana primetile su da imaju više energije, da su agresivnije u svojoj potrazi za užitkom, na zadovoljstvo njihovih partnera. Spavaju bolje, a orgazam je intenzivniji i češći.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.