Dezert koji ne goji: Hale Beri otkrila recept omiljenog slatkiša

Izvor: B92, 17.Nov.2018, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dezert koji ne goji: Hale Beri otkrila recept omiljenog slatkiša

Američka glumica Hale Beri, koja se u 51. godini može pohvaliti savršenom linijom, odlučila je da sa svojim obožavateljima podeli recept za omiljeni slatkiš. Najbolje od svega je što on apsolutno ne goji!

Pedsetjednogodišnja filmska zvezda Hale Beri pobornica je vežbanja i zdrave ishrane. Ona je tokom proteklih godina pronašla svoj idealan režim, a reč je o ketogenoj dijeti koja se zasniva na povećanom unosu masti i skoro na potpunoj redukciji ugljenih hidrata. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Iako je izbacila slatkiše, ona sebe ponekad časti pažljivo biranom poslasticom, tačnije dezertima koji ne sadrže šećer te sa sigurnošću neće uticati na dobijanje kilograma.

Tako je prelepa Hale na svom Instagram profilu napisala recept za omiljenu poslasticu - sladoled od avokada.

Potrebni sastojci:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.