Detalj sa SVADBE pevačice i dalje se prepričava: Zbog OVOGA je napustila domovinu, a obožavali smo je u Operaciji trijumf

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalj sa SVADBE pevačice i dalje se prepričava: Zbog OVOGA je napustila domovinu, a obožavali smo je u "Operaciji trijumf"

Evo šta se dogodilo!

Pevačica Nina Petković je javnosti postala poznata u muzičkom takmičenju "Operacija Trijumf" gde se plasirala u superfinale. nakon uspeha u pomenutom takmičenju snimila je duetsku pesmu "Kiša" sa koleginicom Sonjom Bakić.

Ova šarmantna Crnogorka tokom takmičenja se družila sa Anom Bebić sa kojom je i dan danas ostala dobra prijateljica.

A post shared by Nina Petkovic (@ninapetkovic777) on Oct 31, 2019 at 7:54am PDT
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
 Nina se posle "Operacije Trijumf" posvetila muzici, objavila nekoliko singlova i spotova, učestvovala na "Monteviziji", crnogorskom takmičenju za izbor za Pesmu Evrovzije, a imala je i epizodnu ulogu u seriji "Budva na pjenu od mora".

Lepa pevačica se pre pet godina udala za dugogodišnjeg partnera Sanjina Kopitovića, a sudnosno "da" izgovorili su u jednom elitnom podgoričkom restoranu. Nakon venčanje mlada i mladoženja su uskočili u bazen što je izazvalo brojne komentare u javnosti.

Ono što je zanimljvio jeste da je Nina jedno vreme bila van Crne Gore i radila na kruzeru. Ona je dobila poziv od stranih muzičkih agenata i sa zadovoljstvom je pristala. Sada priprema svoj album prvenac.

Petkovićeva je izdala i album za decu pod nazivom "Priče sa tavana".

A post shared by Nina Petkovic (@ninapetkovic777) on Nov 1, 2019 at 1:19pm PDT

- Ovaj projekat je zamišljen da se doprinese muzička edukacija dece u uzrastu od tri do sedam godina. Zato smo rešili da prvi tiraž podelimo najmlađima u vrtićima i na dečjim manifestacijama. Za mene je ovo bilo zadovoljstvo i zabava karakirati glas na nekim pesmama i prilagoditi ga deci. Bojan Momčilović i Zoran Radonjić su snimili muziku i aranžman na tekstove Miloša Miloševića Šike, a ja sam te numere otpevala. Inače, te pesmice su bile namenjene kao pokrivilice u jednoj dečjoj seriji o slovima u Srbiji. Mi smo dobili prava da izdamo audio verzije i ponosni smo na ovaj projekat - ispričala je ranije Nina Petković.

A post shared by Nina Petkovic (@ninapetkovic777) on Oct 27, 2019 at 1:28pm PDT

A post shared by Nina Petkovic (@ninapetkovic777) on Oct 19, 2019 at 5:52am PDT

A post shared by Nina Petkovic (@ninapetkovic777) on Sep 30, 2019 at 12:03pm PDT

A post shared by Nina Petkovic (@ninapetkovic777) on Sep 5, 2019 at 12:54pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.