Delibašić: Godine mi ništa ne mogu

Izvor: Vesti-online.com, 13.Maj.2012, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delibašić: Godine mi ništa ne mogu

Atraktivna denserka Slađana Delibašić je san mnogih muškaraca, a njena besprekorna figura neostvareni san većine devojaka.

Za nju kao da je vreme stalo, mada je zagazila u petu deceniju života. Na našu primedbu, ova šarmantna dama se se zadovoljno smeje i otkriva da joj godine ništa ne mogu zahvaljujući zdravom životu.

- Volim sebe i svoje telo! Ustajem rano, na nogama sam već u sedam sati ujutru. A moj savršen dan počinje kafom, pa treningom - kaže sagovornica >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "Vesti", Slađana Delibašić, koja je zagovornik zdravog života.

Seća se kako je i kao znatno mlađa, dok je bila lider i koreograf grupe Đogani fantastiko, u vreme stare Jugoslavije, i tada svakodnevno vežbala i plesala u njihovoj dens školi.

- Nekad se tih vremena sećam sa setom, ali nisam se pokajala što sam zaplovila solističkim vodama. Divno je što smo Đole i ja ostali prijatelji, a pre svega, dobri i složni roditelji - kaže sagovornica "Vesti".

- Moja prednost, u odnosu na moje vršnjakinje, jeste što i danas redovno, svakog dana vežbam kao nekad kada sam bila klinka. Zato ne znam šta znače dijete, liposukcija i fejslifting, a čini mi se da mi još dugo neće biti potrebni - zadovoljno kaže Slađana, a mi joj otkrivamo kako mnogi misle da Slađa bolje izgleda danas

- Svojim ćerkama svakodnevno pričam o štetnosti cigareta, alkohola, droge. Ne bih se pomirila sa činjenicom da im narkotici prijaju. Moje devojke su moj ponos i ja sam svakako, njihov uzor, jer sam im majka, pa nosim i veliku odgovornost zbog te najznačajnije uloge u mom životu i zato se nikad ne bih slikala naga za neki muški časopis - kaže Slađana.

nego na početku karijere.

- Moj posao je idealan, pre svega je zdrav, nije stresan i uvek me tera da budem u savršenoj kondiciji. Tako svakog dana imam vremena za sve, volim da kuvam za moje devojke, ćerke, Silviju i Marinelu i za sebe. Jedino što sebi zameram je, što se ponekad prejedem, uveče - priznaje Slađana, pravdajući se, kako ne može praznog stomaka na spavanje.

- Kozmetičara retko posećujem, a ni šminka mi nije najredovniji saveznik. Samo u retkim trenucima stavim maskaru, rumenilo. Puder, samo ako gostujem u nekoj TV emisiji ili idem na nastup - otkriva naša sagovornica, dodajući da u kući ima džakuzi, pa sama sebi radi drenažu nogu, a zatim nanosi anticelulit kremu.

- Sve u svemu, tajna mog izgleda je u tome što sam zadovoljna - kaže Slađana Delibašić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.