Dekoltirane majice izdužuju figuru

Izvor: B92, 02.Jul.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dekoltirane majice izdužuju figuru

Žene ne mogu bez majica različitih dužina, krojeva i boja, a dekoltirani modeli se posebno preporučuju jer izdužuju figuru.

Možete da ih kombinujete uz sve što želite, dobro izgledaju uz pantalone i suknju do kolena, mini suknju ili onu sa visokim strukom. Jedino pravilo koje bi trebalo da sledite je da uz široke i lepršave pantalone ide uska majica i obrnuto, sa uskim pantalonama nosite širu i komotniju majicu.

Jedan od najtraženijih modela su na "ve" izrez, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji vizuelno izdužuje figuru i "skida" kilograme. Dobro stoji damama sa velikim i malim grudima, a odvlači pažnju od naslaga na stomaku.

Sitnije građene žene, sa malim grudima, mogu da nose duboki dekolte. Na njima izgleda glamurozno, a na damama bujnih oblina previše provokativno. Plitak i oštar "ve" izrez naročito je efikasan jer izdužuje figuru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.