Dečko joj prigovarao zbog celulita, ona doživela transformaciju iz snova

Izvor: B92, 18.Jun.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečko joj prigovarao zbog celulita, ona doživela transformaciju iz snova

Čak četiri godine Skarlet Skiner nije skidala pantalone zbog okrutnih komentara njenog dečka o celulitu koji je imala na nogama. Rešila je da se promeni, počela je dijetu, ostavila dečka i sa 23 godine doživela je neverovatnu promenu. I to samo za šest meseci.

"Jela sam prženo za doručak, kao i mnogo brze hrane, čipsa, slatkiša i čokolada. Moje samopouzdanje bilo je na nuli", objasnila je Skarlet koja se godinam akrila, nosila je samo kabastu odeću, duge rukavev i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nogavice kojima je pokrivala sopstveno telo.

"Nikad se nisam osećala ni seksi ni atraktivno", napisala je u jednoj od svojih objava na Instagramu.

Dečko koji je podržavao u tom skrivanju, za "njeno dobro" vrlo brzo je postao bivši i tako je počela njena borba sa kilogramima.

"Bio je grozan i nimalo pažljiv. Nisam želela da me više ponižava. Počela sam da vežbam, a promenila sam i ishranu", priznala je.

Za šest meseci izgubila je petnaest kilograma i danas se oseća srećnije i zdravije.

Pre odlaska na dijetu odlučila je da postane vegetarijanka, a njena ishrana sastoji se od proteina bez mesa i puno povrća.

"Idem u teretanu pet puta nedeljno i usvojila sam neke jednostavne životne promene. Recimo, umesto putovanja autobusa pešačim", rekla je.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dečko joj je rekao da je debela i ima celulit. Prvo ga je ostavila, a onda doživela POTPUNU transformaciju

Izvor: Prva.rs, 19.Jun.2018, 08:31

Skarlet Skiner nosila je samo pantalone nakon okrutnih komentara svog dečka o celulitu na nogama.. Ali nakon što je promenila dijetu (i rešila se dečka), devojka iz engleskog Surija transformisala je svoje telo za samo šest meseci.. Ona ima 23 godine, i studira muziku, a kaže kako joj je toksična...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.