Deceniju kasnije: Vilijam i Kejt i dalje u velikoj ljubavi FOTO

Izvor: B92, 29.Apr.2021, 11:59

Deceniju kasnije: Vilijam i Kejt i dalje u velikoj ljubavi FOTO

Tačno pre jednu deceniju svi smo imali priliku da gledamo njihovo venčanje koje je izgledalo kao iz bajke.

Pre 10 godina održana je svečana ceremonija venčanja britanskog prestolonaslednika princa Vilijama sa njegovom dugogodišnjom devojkom Ketrin Midlton. U tu čast Kensingtonska palata objavila je nove fotografije srećnog para.

Na fotografiji Kejt je nosila boho svetlo plavu haljinu sa cvetićima brenda "Gost", dijamatskim lančićem dala je dašak glamura, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << plava odevna kombinacija je bila i Vilijamov izbor.

Na fotografijama Kejt i Vilijam sa osmehom poziraju i kako su mnogi komenrisali i dalje deluju veoma zaljubljeno.

Podsetimo, par se upoznao 2001. godine kada su bili brucoši Univerziteta Svetog Andreja u Škotskoj, verili su se u Keniji 2010. godine, a godinu dana kasnije održano je njihovo venčanje koje mnogi nazivaju venčanjem veka.

U međuvremenu su dobili i troje dece, prinčeve Džordža i Luisa i princezu Šarlot. Vojvoda od Kembridža je trenutno drugi u redu za britanski presto, iza svog oca princa Čarlsa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Deset godina braka: Vilijam i Kejt i dalje u velikoj ljubavi

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Apr.2021

Tačno prije jednu deceniju svi smo imali priliku da gledamo njihovo vjenčanje koje je izgledalo kao iz bajke.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.