Deca su hemijskom olovkom išarala nameštaj?! EVO ČIME UKLONITI MRLJE VRLO JEDNOSTAVNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 17:04

Deca su hemijskom olovkom išarala nameštaj?! EVO ČIME UKLONITI MRLJE VRLO JEDNOSTAVNO

Mnogi su impresionirani trikom.

Deca su hemijskom olovkom išarala kauč? Bez brige, ne morate tkaninu odmah menjati, ali ni nositi na hemijsko čišćenje. Vrlo jednostavno mrlje uklonite sami kod kuće, samo pratite trik Tiktokerke Li Elizabet - sve što vam treba je lak za kosu, prenosi Miror.

Ona je pokazala crtu napravljenu hemijskom olovkom na kauču, a zatim ju poprskala lakom za kosu i ostavila nekoliko minuta da odstoji. Zatim uzima mokru krpu, obriše deo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tkanine - i mrlje nema!

- Idem da išaram svoj kauč samo da isprobam ovaj trik - napisala je jedna osoba.

Javio se i frizer koji je rekao da uvek koriste lakove za kosu kada odeću zaprljaju farbom ili nekim drugim sredstvom koje se teško uklanja.

A post shared by Lilly Drogerie (@lilly_drogerie)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.