Dea Đurđević SMRŠALA 30 KILOGRAMA zahvaljujući lekarskoj DIJETI, ova NAMIRNICA strogo ZABRANJENA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 22:43

Dea Đurđević SMRŠALA 30 KILOGRAMA zahvaljujući lekarskoj DIJETI, ova NAMIRNICA strogo ZABRANJENA (FOTO)

Ima tri obroka i dve užine.

 Voditeljka Dea Đurđević u proteklih godinu i po dana smršala je 30 kilograma. Voditeljka kaže da se nakon nezgode, 2019. godine kada joj je autobus otkinuo ruku, naglo ugojila.

- Zahvaljujući lekarima sa Vojnomedicinske aksdemije smršala sam 30 kilograma. Tim od tojice lekara napravio mi je specijalni jelovnik kojeg se pridržavam. Pazim šta uzimam od namirnica i sada se super osećam. Nakon operacije sam se naglo ugojila i imala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam 83 kilograma, a sada imam 53 kilograma - kaže voditeljka.

- Za doručak uzimam dvopek, sir ili jaja i sezonsku salatu. Ručak mi se sastoji od kuvanog jela i ribe, a za večeru jedem grilovano meso. Za užinu obično pojedem jabuku - kaže Dea.

- U početku je gubljenje kilograma išlo sporo, ali kada sam ušla u štos sve je krenulo kako treba. U prvim nedeljama dijete sam bila gladna, ali sam se navikla i sada je sve u redu - kaže voditeljka.

Jednu namirnicu su joj lekari zabranili.

- Ne smem da jedem grejp jer sužava krvne sudove. Nemam dve vene u nogama, a krvni sudovi u rukama su mi još krhki, tako da mi se ovo voće ne preporučuje - otkrila je Dea.

Pored ovoga Dea, redovno vežaba, četiri puta nedeljno, radi trbušnjake, čučnjeve i brzo hodanje, a obavezno popije i dve litre vode dnevno. Zbog povrede ruke i dalje oseća bolove pri promeni vremena, ali oporavak je evidentan i sada može mnogo više da pomera ruku nego na početku oporavka.

Voditeljka se sinoć pojavila na otvaranju jednog lokala u Beogradu, a promena kilaže je evidentna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.