Danijela Dimitrovska GRMI POSLE RAZVODA! Šlicem do kuka oborila sve s nogu, a u ruci tašna od 8.000 evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 12:49

Danijela Dimitrovska "GRMI" POSLE RAZVODA! Šlicem do kuka oborila sve s nogu, a u ruci tašna od 8.000 evra

Da je manekenka u top formi potvrđuje i njen zategnut stomak kao i mišićave noge

Veliki broj poznatih ličnosti prošetao je sinoć crvenih tepihom kraj objektiva portala Srbija Danas na gala žurki u srpskoj prestonici.

Jedna od njih je bila i manekenka Danijela Dimitrovska. Manekenka je zablistala u dugoj crnoj haljini sa dugim šlicem dok je u prvi plan istakla bujni dekolte. Ona se pojavila u kreaciji srpske dizajnerke, a u ruci je držala crnu tašnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brenda Dior koja košta 8 000 evra.

A post shared by DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska)

Podsetimo, voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska sredinom prošle godine iznenadili su javnost kada su otkrili da se razvode. Nedavno je otkriveno i da voditelj trenutno uživa u ljubavi s 17 godina mlađom koleginicom Minom Naumović, a onda i da je manekenka srećno zaljubljena u 6 godina mlađeg bivšeg fudbalera Jevrema Kosnića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.