Danica Maksimović (71) ponovo PROVOCIRA! Glumica pokazala VIŠE nego što treba, izviruje ČIPKANI BRUS ispod haljine

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 23:06

Danica Maksimović (71) ponovo PROVOCIRA! Glumica pokazala VIŠE nego što treba, izviruje ČIPKANI BRUS ispod haljine

Danica Maksimović je jedna od onih žena koje se mogu pohvaliti besprekornim izgledom i tenom. Osamdresetih i devedesetih godina prošlog veka, sa dugim nogama i vitkom linijom, bila je sinonim za s*ks simbol.
Izreka da su neke žene kao dobro vino - što starije, to bolje - važi u slučaju Danice Maksimović. Iako ima punih 71 godinu, nema problem da se skine u bikini jer izgleda fantastično. Da je za to, pored dobrih gena, uvek neopodno i mnogo odricanja, potvrđuje i sama glumica.
Lepa glumica nema problem da istakne sve svoje atribute, pa je tako na predstavu "Mister Dolar" po komediji Branislava Nušića došla u potpuno provokativnom, ali damskom stilu.
Duga haljina i sofisticirani...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.