Danas očekujte SUKOBE i nesporazume! Merkur u opoziciji sa Saturnom donosi KVAROVE, stres i NEMIR, ali to nije sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 10:36

Danas očekujte SUKOBE i nesporazume! Merkur u opoziciji sa Saturnom donosi KVAROVE, stres i NEMIR, ali to nije sve

Potrudite se da budete precizni u dogovorima i razgovorima

Sreda je dan koja će doneti različite nesporazume u komunikaciji i sa papirologijom, pa se potrudite da uspostavite veštinu komunikacije i veliku preciznost u dogovorima i razgovorima.

Od sukoba mišljenja, do nesporazuma, imaćete osećaj da vas drugi ne čuju ili ne razumeju. Budite fleksibilni ovog dana jer se planovi menjaju iz časa u čas.

To pojačava i uticaj Merkura u opoziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Saturnom, koji može doneti kvarove uređaja, automobila, čekanje u saobraćaju, odlaganja i probleme, prekide u komunikaciji. Prisutan je veći stres i nemir, ali i očigledno nezadovoljstvo izvesnom situacijom u kojoj se nalazite. - rekla je za portal Srbija Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.