Danas do 19:15 iskoristite OVO I OSTVARITE VAŠE ŽELJE! Primenite manifestaciju i spremite se za DIVNE STVARI - evo i KAKO

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 14:13

Danas do 19:15 iskoristite OVO I OSTVARITE VAŠE ŽELJE! Primenite manifestaciju i spremite se za DIVNE STVARI - evo i KAKO

Evo šta danas možete očekivati

Tokom dana i dalje je aktuelna razigrana energija Blizanaca pa je naglašena komunikativnost i kretanje a kad Mesec uđe u znak Rak on vas poziva da se više povučete u svoj unutrašnji svet.

Tako da, danas do 19 i 15 časova možete iskoristiti Mesec u znaku Blizanaca za manifest ostvarenja želja.

- Ukoliko ste otvoreni ovog dana možete ostvariti veću bliskost sa voljenom osobom ili izgladiti odnos koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio zategnut. Intuicija je izražena ali i senzitivnost i emotivnost pa se lako možete rasplakati čak i za sitnice. Sunce u lepom aspektu sa Uranom donosi iznenadne i neočekivane situacije. Imate izraženiju potrebu za slobodom i promenama pa ste voljni da napravite promene posebno unutar porodičnog okruženja u vidu selidbe, promene rasporeda nameštaja ili čak renoviranja. - rekla je za Srbija Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.

Mesec iz znaka Blizanci traži od vas dosta kretanja i mentalnu stimulaciju kao i zabavu, pa se okružite ljudima sa kojima se možete dobro zabaviti i radovati. Mladji ljudi kao i deca mogu vam biti najbolje društvo. Sve bacite na šalu i smeh, igrajte se i veselite. Ovog dana imate veću potrebu da razmenjujete svoje ideje i razmišljanja sa drugima. Savet je da intezivnije razmišaljete o svojim željama i idejama i tako manifestujete njihovo ostvarenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.