Daleko skromnije od koleginice Kosjerine - Kristina Radenković se pokrila od glave do pete, zakopčana do grla (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 23:31

Daleko skromnije od koleginice Kosjerine - Kristina Radenković se pokrila od glave do pete, zakopčana do grla (FOTO)

Jednostavna i prilično svedena kombinacija.

Počelo je prvo veče takmičenja "Pesma za Evroviziju 2024". Takmičenje je otvorio prošlogodišnji pobednik Luk Blek, sa pesmom koja je bila pobednička prošle godine i sa kojom je predstavljao Srbiju na pesmi Evrovizije.

Voditeljski par na glavnoj sceni su Dragana Kosjerina i glumac Slaven Došlo, a iza glavne scene sa takmičarima razgovaraju Kristina Radenković i Stefan Popović.

Za razliku od koleginice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kosjerine koja je za ovu priliku izabrala prilično glamuroznu haljinu, Kristina Radenković je odabrala daleko svedeniju kombinaciju.

Reč je o usko pripijenoj dugoj suknji napravljenoj od svetlucavog materijala u nežno roze boji, a uz nju nosi predimenzioniranu belu košulju i crnu kravatu.

Frizuru je oblikovala u neobavezne talase, a šminka je nešto više naglašena na očima, dok je ruž prilično diskretan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.