Da vam oči ni ne zasuze: 3 načina da isečete luk

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da vam oči ni ne zasuze: 3 načina da isečete luk

Korisni saveti.

Seckanje luka je možda jedna od najmučnijih stvari koje radite u kuhinji. Na internetu možete pronaći mnoštvo saveta kako da sprečite suzenje očiju, a ova tri su možda i najefikasnija.

Iako će vam biti smešno, iz nekog do sada neobjašnjivog razloga ovo funkcioniše. Sve što treba da uradite jeste da zagrizete parče hleba i da tako držite sve vreme dok seckate luk. Verujte nam, oči vam uopšte neće zasuziti.

Skinite koru i potopite >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << luk desetak minuta u činiju s vodom. Garantovano vas potom neće peći oči.

Jedina mana je što će luk biti topao, ali rezultat je sjajan! Međutim, postoji caka - morate brzo iseckati dok je topao jer čim se ohladi oči ponovo počinju da peku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.