Da li udaja za jednog muškarca podrazumeva udaju i za njegovu porodicu?

Izvor: Naša Svadba, 19.Apr.2017, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li udaja za jednog muškarca podrazumeva udaju i za njegovu porodicu?

Ah, ti porodični odnosi! Koliko nam mogu u teškim situacijama pomoći, toliko nam i u brojnim drugim, svakodnevnim, mogu odmoći. A to odmaganje najčešće se odnosi na – zabadanje nosa tamo gde mu nije mesto.
Naše okruženje još uvek je dobrim delom vođeno tradicionalnim vrednostima, a kad se tome doda i aktuelna ekonomska situacija, onda nije iznenađujuće što brojni mladi ljudi, kada su sami ili čak u paru, žive sa svojim primarnim porodicama. Osamostaljivanje se dešava kasnije nego kod naših vršnjaka na Zapadu, a skloni smo da njih doživljavamo kao hladne tirane koji svoju nejaku decu izbacuju iz kuće u strašni, stvarni svet, dok je kod nas neko ko sa 40 godina živi sa roditeljima prosto naklonjen porodičnim...

Nastavak na Naša Svadba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Naša Svadba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Naša Svadba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.