Da li ste saglasni? Nijedan muškarac ne može da odoli ženi koju krase ove dve osobine

Izvor: B92, 26.Jun.2023, 09:05

Da li ste saglasni? Nijedan muškarac ne može da odoli ženi koju krase ove dve osobine

Ona je prosto magnet za suprotni pol.

Nećemo lagati da izgled nije važan, međutim, postoje neke stvari zbog kojih su neke žene prosto neodoljive, čak i kad nisu vanserijske lepotice.

Sigurno ste i vi sreli neku ženu koja nije naročito lepa, ali joj se muškarci bukvalno bacaju pod noge, dok ona korača samopouzdano i sa osmehom.

Stručnjaci izdvajaju dve ženske osobine kojima nijedan muškarac ne može da odoli.

1. Sreća
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Osobe koje su pozitivne, nasmejane, imaju pozitivnu perspektivu i trude se da budu optimistične čak i u negativnim situacijama, svakako su privlačnije od pesimista, tvrde istraživanja. Žena koja zrači srećom širi lepu energiju koja osvaja, u njenom društvu se osećate prijatno. Sreća emituje jedinstvene vibracije koje vas podstiču da kažete – "Želim ovu osobu kraj sebe!"

2. Samopouzdanje

Kada je žena samouverena ona se ne plaši da podeli svoje mišljenje i da živi život punim plućima. Takve dame su nezavisne, znaju šta žele i razvijaju ljubav prema sebi i najčešće ostavljaju neizbrisiv trag u životu muškarca. A one ostaju svoje i verne sopstvenoj prirodi.

Nikada se neće menjati zbog drugih, a u odnosu sa njom očekuje vas stalni razvoj. Ona teži odnosu u kojem su dve osobe dosledne sebi, a međusobno se podržavaju i podstiču da budu još bolje. Rad na sebi i razvijanju ovih osobina doneće vam uspeh ne samo na ljubavnom planu, već može podstaći poboljšanje na polju karijere i povoljno uticati na mentalno zdravlje i kvalitet života.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.