Da li ste među njima: Žene sa ovakvim usnama lakše doživljavaju orgazam!

Izvor: Savršena.com, 05.Jul.2016, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste među njima: Žene sa ovakvim usnama lakše doživljavaju orgazam!

(foto: 123 RF)

Približite se ogledalu i pogledajte područje između gornje usne i nosa, koje ih spaja, i koje je poznato pod nazivom filtrum.
Neposredno ispod dna filtruma, u centru vaše gornje usne, postoji mali deo, koji naučnici nazivaju tuberkulum. A upravo je za taj mali deo otkriveno kako može imati puno veze sa ženskim orgazmom.
Naime, jedno nedavno istraživanje pokazalo je kako je za žene s većim tuberkulumom, odnosno više istaknutom >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << kvržicom, verovatnije da će doživjeti orgazam, nego one kojima je taj deo manje istaknut.
To bi moglo zvučati čudno, no s druge strane, stotinama godina se povlači korelacija između usana na ženskom licu i stidnih usana pa to možda i nije toliko čudno, kako ste pomislili na prvu.
Istraživanje je sprovedeno na 1000 ispitanica, i iako je ono malo, naučnici ističu kako je to tek početak. Sada im preostaje da detaljnije istraže vezu između usana i orgazama…
Izvor: Index.hr

Nastavak na Savršena.com...






Povezane vesti

Ženski orgazam zavisi od oblika usana

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jul.2016, 02:30

Detaljnijim gledanjem centra gornje usne, možete da uočite deo između vaše gornje usne i nosa, koji ih spaja, poznatijem kao filtrum...Ispod dna filtruma, u centru vaše gornje usne, postoji mali deo, koji naučnici nazivaju tuberkulum...Upravo za taj mali deo je otkriveno da može da ima mnogo veze...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.