Da li sanjate ISTI SAN nekoliko puta? Evo zašto se to dešava

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 14:04

Da li sanjate ISTI SAN nekoliko puta? Evo zašto se to dešava

Oni su češći u detinjstvu, ali mogu da se jave i kasnije.
Snovi koji se ponavljaju mogu da budu zabrinjavajući i vrlo neprijatni. Stručnjaci su objasnili ovu pojavu i skrenuli pažnju na 3 moguća razloga njenog nastanka.
San koji vam se pojavljuje više puta može da ima dublje značenje. Iskusni somnolozi apeluju da razmislite o tome šta može da bude uzrok te pojave. Po pravilu, ponavljajućii snovi su najčešće u vidu noćnih mora: ljudi sanjaju da padaju, kasne, da ih neko juri ili da su u nekoj sličnoj bezizlaznoj situaciji. San koji se ponavlja nije samo onaj koji se javlja svake noći. Dovoljno je nekoliko puta mesečno ili čak na svakih nekoliko godina. Dakle, kada sanjate istu stvar dva puta ili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.