Da li sam zaista morao ovo da vidim!? Nije mogla NA VELIKO POLJE, po joj je MUŽ POMOGAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 10:56

"Da li sam zaista morao ovo da vidim!?" Nije mogla NA VELIKO POLJE, po joj je MUŽ POMOGAO!

Ništa bizarnije nećete videti danas!

Jedan par je podelio video na kojem je suprug otkrio da njegova žena danima nije išla u wc, kao i da je on spreman da joj u tome pomogne. Vozili su se zajedno do raznih prodavnica hrane i pića, probali sa kafom, osvežavajućim napicima i hranom, a rezultat je na kraju bio uspeh.

Dakle, prekinuta je opstipacija, ali je pokrenuta rasprava na društvenim mrežama i brojni komentari.

Zašto bi neko čak ovo delio na mrežama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitaju se jedni, a drugima je čudno što ljudi koji su u braku, dozvoljavaju sebi da budu i previše intimni, u ovom slučaju, odnose se komentari na fiziološku potrebu.

Sa jedne strane, ovo je potpuno normalna i prirodna stvar, ali sa druge može u potpunosti prekinuti romantiku i izvesnu dozu odstojanja koju treba zadržati u bilo kom odnosu.

"Zašto ja ovo moram da vidim i čujem?"

"Iskreno, priča o odlsaku u wc je poslednje što sam želeo da vidim danas!"

"Da, da, ovo su zaista bračni uspesi!"

"Pravite sadržaj od ovoga, zapitajte se!"

A post shared by Lilianna Wilde (@liliannawilde)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.