Da li pravilno koristite maskaru?

Izvor: Prva.rs, 09.Jan.2016, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li pravilno koristite maskaru?

Iako većina žena misli da nema ničeg jednostavnijeg od nanošenja maskare, stručnjaci za šminku smatraju da nije baš tako... Jer, da biste izvukli ono najbolje iz vaše maskare, morate da poznajete i neke trikove, naročito ako želite da postignete efekat zavodljivog pogleda koji obara s nogu!
Počnite s donjim trepavicama
Gledajte pravo i nanosite maskaru cikcak pokretima, obično dva do tri sloja. Ako krenete od gornjih trepavica, maskara će vam se "preslikati" kada spustite >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << pogled.
Što više maskare na četkici
Kružnim pokretima nanesite što više maskare na četkicu, umesto da je pomerate dole-gore u bočici jer onda u nju ulazi više vazduha, maskara se brže suši, a stvaraju se i grudvice.
Dve maskare godišnje
Na svakih šest meseci kupite novu maskaru kako biste izbegli mogućnost infekcije.
Uvijač za trepavice
Ako želite da vam oči izgledaju krupnije, koristite i uvijač za trepavice. Počnite od korena dlaka, pritisnite 10 sekundi, a zatim nastavite prema krajevima i ponovite postupak.
Skidač maskare
Kako biste se rešili i poslednjeg traga maskare, nabavite posebno sredstvo za skidanje šminke s očiju.
Izvor: novosti

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.