Da li je ovo najlepša scenska haljina ikad viđena FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 16:33

Da li je ovo najlepša scenska haljina ikad viđena FOTO/VIDEO

Ceremonija krunisanje kralja Čarlsa III održana je u nedelju. Svetski mediji pratili su događaj veka koji je trajao više od nekoliko sati, a o koncertu Nikol Šerzinger povodom svečanog događaja se i dalje priča.

Pevačica je ispred zidina "Vindzor" zamka u Londonu otpevala zahtevnu numeru "Reflection" iz Diznijevog filma "Mulan", objavljenog 1998. godine, a pažnju javnosti je privukla i njena odevna kombinacija.

Nikol je blistala u raskošnoj plavoj haljini, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja je na elegantan način istakla zanosnu figuru i njenu prirodnu lepotu.

Zanimljivo, mnogi su na Tviteru komentarisali kako dosad nisu ni znali da Nikol ima tako moćan glas, iako je svetsku slavu stekla kao članica grupe Pussycat Dolls.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.