Da li je moguće: Tri dana posle porođaja muzička zvezda na crvenom tepihu

Izvor: B92, 07.Maj.2018, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je moguće: Tri dana posle porođaja muzička zvezda na crvenom tepihu

Zvezda muzičkog serijala "Američki idol" Džordin Sparks samo tri dana od rođenja prvog deteta pojavila se na crvenom tepihu. Svi su bili iznenađeni podjedanko i njenom pojavom, ali i koliko je dobro izgledala.

Tek tri dana je prošlo od rođenja sina, a novopečena mama zablistala je na premijeri filma "Show Dogs". Obučena u mini cvetnu haljinu i visoke potpetice ona uopšte nije izgledala kao da je tek rodila bebu, a istovremeno sa medijskim pojavljivanjem objavila je i dirljivu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sliku bebe na Instagramu.

"Evo ga i mi sada ne možemo da budemo više zaljubljeni očarani", napisala je ponosna mama koja je bebu čije ime DJ dobila sa Danom Isaijom. O svom iskustvu sa porođaja ona je rekla za magazin "People": "To je jedno neviđeno čudo prirode. Dana ga je dočekao, on je sve vreme bio sa mnom. Ovo dete je sve što sam oduvek želela, doneo mi je neverovatnu sreću".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nakon samo tri dana od porođaja, Džordin Sparks zablistala na crvenom tepihu (foto)

Izvor: Story, 07.Maj.2018

Zvezda muzičkog serijala “Američki idol” Džordin Sparks samo tri dana od rođenja prvog deteta pojavila se na crvenom tepihu. Svi su bili iznenađeni podjedanko i njenom pojavom, ali i koliko je dobro izgledala. Tek tri dana je prošlo od rođenja sina, a novopečena mama zablistala je na premijeri...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.