Da li je istina da Hrvatice ne mogu da odole Srbima? Tiktokerka priznala: Kad dođem u Beograd...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 13:04

Da li je istina da Hrvatice ne mogu da odole Srbima? Tiktokerka priznala: "Kad dođem u Beograd..."

Kakvo je vaše mišljenje o ovoj temi?

Na Balkanu vladaju stereotipi da Hrvatice ne mogu da odole momcima iz Srbije, dok Srbi ne ostaju imuni na naglasak Hrvatica.

Tiktokerka Mirjana Renić je pričala sa svojim pratiocima o ovoj temi. Ovu popularnu tiktokerku je zanimalo da li su njeni pratioci imali ovakva iskustva ili su svedočili ovakvim situacijama.

- Da li ste čuli za jedan od balkanskih stereotipa, a to je privlačnosti između Hrvatica i Srba. To >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je jedna užarena tema o kojoj se snimaju i emisije. Intrigantna je tema. Što se tiče ljuvavi, vera i nacija nisu bitne. Da li ste ikada svedočili toj privlačnosti? - zanimalo je Mirjanu.

Ona ističe da nije zaljubljive prirode, ali kada se nađe u Beogradu puno joj je privlačniji "naglasak, markantnost i alfa karakterne crte" ovdašnjih muškaraca, nego kod drugih nacija.

- A kada kažem da sam iz Hrvatske svima je automatski privlačno, i to ne kriju - objasnila je.

Komentari ispod videa su se samo nizali. Mišljena su različita, ali a mnogi su se složili sa Tiktokerkom.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.