Da li biste probali njenu metodu? Kosu pere samo vodom i tvrdi da joj nikad nije bila zdravija

Izvor: B92, 04.Apr.2023, 08:47

Da li biste probali njenu metodu? Kosu pere samo vodom i tvrdi da joj nikad nije bila zdravija

Rouz iz Australije (@vegesis) je otkrila da već dve godine na kosu nije stavila ni šampon niti regenerator. U svom kupatilu uopšte nema ni šampona i kaže kako joj kosa nikad nije bila zdravija.

Iako su joj mnogi rekli da joj kosa izgleda suvo i beživotno zbog njene rutine nege kose, ona tvrdi da joj je to učinilo puno dobroga.

"Svaki put kad nekome kažem da kosu nisam prala dve godine ostane šokiran. To je zato što svi misle da je treba prati svaki dan ili barem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednom nedeljno i to sa šamponom. Ja je nisam prala ničim osim vodom već 2 godine i prezadovoljna sam", rekla je.

Rosie je dodala i da nema problema sa stilizovanjem kose, ali smatra da je grad u kojem je živela imao "pretvrdu" vodu.

"Tada sam povremeno kosu morala da operem sodom bikarbonom i sirćetom. Ali otkako sam se iselila iz grada na selo i ovde živim dve godine, uopše ne koristim ništa. Samo čistu vodu", rekla je.

Okrenula je i kameru kako bi pokazala svoj tuš i to da tamo nema šampona.

"Ne treba nam… Moj partner ga ne koristi, a ni ja ga ne koristim", kaže.

Ljudi nisu bili baš impresionirani njenom kosom pa su u komentarima podelili svoje mišljenje o njenoj metodi.

"Kosa ti izgleda nekako suvo i beživotno", piše u jednom komentaru.

Ipak, neki su se zainteresovani za njenu metodu pranja pa su je pitali: "Kako si počela?".

"Jednog dana sam samo prestala da koristim šampon, postoji razdoblje prilagođavanja u kojem vlasište počinje ponovno pravilno da reguliše masnoću, ali nakon toga sve postaje savršeno", odgovorila je.

"Kako prati kosu s sirćetom i soda bikarbonom?", pitao se neko drugi.

"Pomešajte sodu bikarbonu i vodu da dobijete pastu, protrljajte koren kose i zatim ponovno dodajte sirće, protrljajte teme opet i potom isperite", savetovala je, piše The Sun.

"Nije baš ni sjajna...", pisali su, renosi The Sun.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.