Da li bi probala Frankenštajn POZU? Omogućava DUBLJU PENETRACIJU, a OVO će te posebno OBRADOVATI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 18:50

Da li bi probala Frankenštajn POZU? Omogućava DUBLJU PENETRACIJU, a OVO će te posebno OBRADOVATI!

Iznenadi dragog!

Bez obzira da li slavite Noć veštica ili ne ovo veče zajedno sa partnerom da učinite veoma zanimljivim. To znači da ne bi bilo loše i da isprobate neke "strašne" i strasne poze, koje do sada niste imali prilike da upražnjavate. Vreme je da se upoznate sa Frankenštajn pozom! Ona je, u stvari, unapređena verzija misionarske poze, sa određenim izmenama.

Kako se izvodi ova poza?

Frankenštajn je uvek predstavljen kao lik koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije fleksibilan, ni u ponašanju ni u držanju, sa vrlo ukočenim rukama i nogama. Taj rigidan položaj tela je i poslužio kao inspiracija za ovu pozu.

Naime, žena u ovoj pozi leži na leđima, ali uz podignute ruke i noge, dok je muškarac iznad nje. Noge koje stoje u vazduhu, čine da penetracija bude bolja, a užitak jači.

- Ne mora misionarska poza uvek da se izvodi na isti način. Frankenštajn poza omogućava bolju penetraciju i jaču stimulaciju G-tačke - kaže Anabel Najt, ekspert za seksualne odnose.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.