Da li GREŠITE kada PERETE PEČURKE? Evo kako ih PRAVILNO pripremiti za termičku obradu da bi sačuvale ukus

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2024, 20:57

Da li GREŠITE kada PERETE PEČURKE? Evo kako ih PRAVILNO pripremiti za termičku obradu da bi sačuvale ukus

Najpopularnije pečurke su šampinjoni i dostupni su za kupovinu tokom cele godine. Koriste se za soseve, za picu, da se napuni meso, grilovane ili punjene... Milion je načina da ih napravimo, ali da li znate kako treba da se obrade pre kuvanja ili pečenja?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.