DŽABA USISAVAŠ AKO OVO NISI URADILA: Ovaj DEO usisivača niko NE ČISTI, a užasno je prljav! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 10:02

DŽABA USISAVAŠ AKO OVO NISI URADILA: Ovaj DEO usisivača niko NE ČISTI, a užasno je prljav! (FOTO)

Pre svake upotrebe, usisivač je poželjno očistiti.

Redovno usisavanje pomaže da kuća uvek bude uredna i čista, ali da bismo dobro usisali i pokupili svu prljavštinu, potrebno je i povremeno očistiti usisivač - ili nakon svake upotrebe, ako je reč o onom na vodu.

Elem, koliko god da revnosno čistite usisivač, najverovatnije jedan njegov deo nikada niste očistili, a to su shvatili mnogi tek kada je jedna mama iz Australije objavila fotografiju na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama.

Ona je pokazala da je napunila kadu vodom i u nju potopila crevo usisvača, a crna voda okolo dokaz je koliko se prljavštine krilo unutra.

- Smučilo i se kada sam ga potopila - napisala je ona uz fotografiju.

Nije jedina koja se tako osećala jer su mnogi u komentarima bili zgranuti shvativši koliko je crevo zapravo prljavo, ali i da ga maltene niko ne pere.

"O Bože, ja svoje nikad nisam oprala, ne smem ni da pomislim šta ima unutra", prokomentarisala je jedna žena, dok je druga poručila "sutra čistim svoje".

Inače, stručnjaci kažu da prljavo crevo usisivača zapravo smanjuje snagu ovog aparata, zbog čega je važno redovno ga čistiti.

Da biste ga oprali, dovoljno je da ga jednostavno odvojite od usisivača i potopite u toplu vodu, a zatim isperete kako bi sva prljavština izašla.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.