DVA OPUŠTENA STARCA ČAVRLJAJU: Tok susreta Kralja Čarlsa i Džoa Bajdena IZNENADIO MNOGE, stručnjak otkriva SUBLIMIRANE PORUKE govora njihovih tela

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 21:36

"DVA OPUŠTENA STARCA ČAVRLJAJU": Tok susreta Kralja Čarlsa i Džoa Bajdena IZNENADIO MNOGE, stručnjak otkriva SUBLIMIRANE PORUKE govora njihovih tela

Predsednik i kralj razgovarali o pitanjima zajedničkog interesa

Američki predsednik Džo Bajden je bio u kratkoj poseti Velikoj Britaniji. Za to vreme sastao se sa kraljem Čarlsom u zamaku Vindzor , a potom se pridružio delegatima Foruma za mobilizaciju klimatskih finansija. Kratka poseta bila je u znaku prijateljstva dve svetske sile, a stručnjak za govor tela otkriva sublimirane znake koji mnogo govore o odnosu dva lidera. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Bajden je stigao u zamak nakon što je okončao razgovor sa premijerom Rišijem Sunakom. Stigao je sa velikom pratnjom koju je činilo mnogobrojno obezbeđenje i novinari Bele kuće, a prisustvovali su i engleski novinari, te ni jedan detalj nije mogao da prođe nezapaženo.

Kralj Čarls je srdačno dočekao američkog predsednika. Dvojica muškaraca su razmenili nekoliko reči dok su se i dalje rukovali, a Bajden je slobodnom rukom dodirnuo kraljevu desnu ruku, što je Čarls uzvratio. Stručnjak za govor tela Džudi Džejms primetila je ovaj taktilni prikaz, za ​​koji je rekla da ih čini da izgledaju kao "stari drugari". Ona je rekla:

- Čarls se trudio da suptilno dočeka svog gosta i trudio se da izbegne katastrofu koja se dogodila priliko posete prethodnog američkog predsednika. Tada je Tramp stao ispred pokojne kraljice primoravajući je da viri i izmiče se, te je ceo susret bio neprijatan, rekla je i dodala:

- Kada je Čarls stavio ruku iza Bajdenovih leđa da ga suptilno uvede, Bajden je to tretirao kao gest starog prijatelja i stavio sopstvenu ruku iznad kraljeve.

Ona je međutim primetila i kratak trenutak nelagodnosti između njih. Džudi je primetila trenutak kada je kralj izgledao "prilično uznemireno", ali je predsednik ubrzo ublažio nelagodnost:

- Čarls je izgledao prilično uznemireno kada je došlo do malog nesporazuma sa predsednikom, te je samoutešeno stavio ruku u džepu, ali na kraju je pokazivao i nasmejao se, pošto je podlegao Bajdenovom stavu dva opuštena starca čavrljaju.

Kralj i predsednik su se poslednji put sastali uoči sahrane pokojne kraljice prošlog septembra, kada je održan prijem za zvanice uoči nacionalnog događaja.

Ovaj sastanak prošao je veoma uspešno, te je portparol kralja o događaju u zamku Vindzor rekao: - Izuzetno srdačan i uspešan sastanak koji je dotakao širok spektar pitanja od zajedničkog interesa i zabrinutosti. Između Njegovog Veličanstva i predsednika osetila se prijateljska atmosfera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.