DUBINSKI REGENERIŠE KOŽU! Ovaj MELEM vraća VLAŽNOST, UKLANJA i najsitnije NEPRAVILNOSTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 15:29

DUBINSKI REGENERIŠE KOŽU! Ovaj MELEM vraća VLAŽNOST, UKLANJA i najsitnije NEPRAVILNOSTI!

Veoma je efikasan!

Isprobajte ovaj recept za prirodnu kremu koja će nahraniti vašu kožu gotovo preko noći, sastojci su prirodni i brzo deluju.

Sastojci:

Postupak:

Kokosovo ulje malo zagrejte u šerpici (15, 20 sekundi), dok ne omekša, a zatim ga sipajte u činiju. Dobro promešajte, tako da vam ne ostanu grudvice, dodajte sitno izrendanu koricu pomorandže, limuna i lajma, pa opet promešajte. Zatim dodajte esencijalna ulja, promešajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još jednom, tako da dobijete ujednačenu smesu i stavite u frižider da se stegne.

Kad se stegne dovoljno da možete prstom da uzmete kremu, smesu mutite mikserom dok ne dobijete "vazdušastu" teksturu kreme. Zatim kremu prespite u staklenu teglicu i čuvajte na hladnom da se ne bi previše topila.

Nanesite pred spavanje na telo, i posle svega nekoliko dana, primetićete da je vaša suva koža postala meka i svilenkasta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.