DRUGE NISU KAO JA! Ona je Barbi iz stvarnog života, IMA RUŽIČASTU KUĆU i živi život iz snova

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 07:11

"DRUGE NISU KAO JA!" Ona je Barbi iz stvarnog života, IMA RUŽIČASTU KUĆU i živi život iz snova

Ovo niste videli!

Bruna Karolina Perez iz Amerike je devojka koja gradi život Barbike u svom Barbi svetu.

Poznatija kao "Bruna Barbi", ova plavokosa devojka zapanjujuće podseća na popularnu Barbiku. Odlučna da živi životom prave lutke, zanosna Amerikanka je od svoje obične kuće, napravila roze kuću iz snova, sa sve ružičastom kuhinjom, dnevnim boravkom, pa čak i odgovarajućim bazenom, a tu je i roze auto!

"Uvek mi se sviđala Barbi. Od malena sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pratila njenu priču i divila joj se. Ali tek u tinejdžerskim danima sam odlučila da usvojim njen stil jer, zašto da ne?" rekla je Bruna.

A post shared by Bruna Barbie 🎀 (@brunabarbieoficial)

Influenserka, čiji Instagram nalog broji 454. hiljada pratilaca, svakodnevno se hvali svojim živahnim životom objavljujući slike u prepoznatljivom roze Barbi stilu.

Toliko je prihvatila ulogu Barbike da u njenom domu ne postoji nijedna stvar koja nije roze boje. Sve je inspirisano kućicom za popularnu lutku iz 90-tih.

Takođe, pod uticajem filma "Opasne devojke" i "Pravna plavuša", njen lični stil dopunjuje i predstojeći letnji film "Barbi", u kojem Margot Robi igra glavni ženski lik.

Film, koji će u bioskope stići 21. jula ove godine, podstakao ju je da ružičasta boja još jednom zavlada njenim garderoberom.

Kao i glumica Robi (32), koja u predstojećem filmu glumi Barbiku, i Bruna smatra da ju je priroda predodredila da bude upravo jedna od roze devojaka.

"Druge devojke, željne stvarnog Barbi života potrošile su hiljade dolara na plastičnu hirurgiju kako bi povećale svoje telesne proporcije, oponašajući mali struk i velikodušno poprsje lutke. One prosto nisu kao ja, meni to nije potrebno", rekla je Bruna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.