DRUGARICE, PROKLETNICE, ŠTA UČINI TI: Megan optužila Viktoriju za IZDAJU, a Hari zvao Dejvida i NAPAO GA, fubaler pukao od BESA - sprema se HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 14:04

"DRUGARICE, PROKLETNICE, ŠTA UČINI TI": Megan optužila Viktoriju za IZDAJU, a Hari zvao Dejvida i NAPAO GA, fubaler pukao od BESA - sprema se HAOS

Čeka se trenutak kada će se pandorina kutija otvoriti

Izgleda da su svi okrenuli leđa Megan i Hariju. Mediji izveštavaju da je došlo do velikog raskola između nekadašnjih prijatelja - princa Harija i Megan Markl i Dejvida i Viktorije Bekam, a sve zbog otkrivanja poverljivih informacija medijima.

I kako to u svim okončanim prijateljstvima biva - kreću ogovaranja i pljuvanja. Ali šta je moglo da uništi drugarstvo koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << traje godinama?

Prema pisanju britanskih tabloida, Bekamovi su optuženi da su otkrivali medijima poverljive informacije o Hariju i Megan.

Izvor je za Mejl on Sandej rekao da je Dejvid "prokleto besan" nakon optužbi koje su se navodno dogodile tokom napetog telefonskog razgovora između parova.

Naime, Megan i Hari su optužilli Bekamove da su ih izdali odajući informacije novinarima. Dejvid je bio jako ljut jer smatra da je mnogo pomogao paru, kada su im svi okrenuli leđa.

- Bekamovi su bili prisutni na venčanju kraljevskog para 2018. godine i bili su "velika podrška" Meganinom dolasku u Veliku Britaniju, rekao je izvor.

U svojoj novoj knjizi, kraljevski autobiograf Tom Bouer tvrdi da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa bili "zavisni" od čitanja negativnih komentara u štampi. Kako on piše, Megan i Hari su provodili sate na svojim telefonima pretražujući društvene mreže.

U jednom trenutku su postali jako sumljičavi i počeli su da preispituju svoje prijatelje za koje su smatrali da bi mogli prodavati njihove tajne medijima. Ubrzo su kao glavni osumljičeni bili Bekamovi - Megan je posebno sumnjala na Viktoriju Bekam, a princ Hari je pozvao Dejvida Bekama i optužio ga.

Navodno su Bekamovi bili "ogorčeni" i optužba je trajno narušila njihovu vezu sa Harijem i Megan. Dejvid i njegova supruga Viktorija oduvek su bili u dobrim odnosima sa članovima kraljevske porodice. Kraljica je 2003. godine odlikovala Davida OBE-om za njegove zasluge u fudbalu, a Viktorija je 2017. godine proglašena OBE-om za usluge modnoj industriji.

Takođe su bili pozvani na venčanja princa Vilijama i Kejt Midlton 2011. i princa Harija i Megan Markl 2018. godine. Rečeno je da su se Megan i Viktorija zbližili zbog zajedničke ljubavi prema modi.

Međutim, Megan i Hari nisu bili gosti na venčanju sina Bruklina Bekama sa Nikolom Pelc u aprilu prošle godine. Ni jedno od njih dvoje nije bio na jednom od najvećih događaja u godini, prošlog vikenda, kada je Argentinac Lionel Mesi debitovao za Dejvidov fudbalski tim Inter Majami.

Izvor je za The Sun 2020. rekao: - Hari je bio veoma ljubazan, ali očigledno je to bila prilično nezgodan razgovor i Dejvid je bio užasno ljut. Megan se plašila da Viktorija stoji iza toga.

Sada, kada se čini da je započet rat između Saseksa i Bekamovih, mediji su primetili da Megan često "menja prijatelje".

Isto se dogodilo sa stilistkinjom Džesikom Malruni, najboljom prijateljicom Megan Markl, koja joj je čak bila deveruša na venčanju.

Njih dve su pre par godina prekinule svaki kontakt, zbog sukoba na društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.