DRAMA PRED KRUNISANJE! Postupak Kejt Midlton i princa Vilijama razbesneo kralja, bio je vidno nervozan

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 09:27

DRAMA PRED KRUNISANJE! Postupak Kejt Midlton i princa Vilijama razbesneo kralja, bio je vidno nervozan

Nepredviđene okolnosti!

Juče je Čarls III krunisanj, a ovom događaju prisustvovali su kako članovi kraljevske porodice, tako i strani zvaničnici i poznate ličnosti. Oči javnosti u Britaniji ovih dana, a posebno juče, bile su uperene upravo na ovaj događaj.

Ono što mnogi juče možda nisu primetili jesu komplikacije na samom početku ceremonije, jer su princ i princeza od Velsa kasnili na krunisanje .

Juče je Čarls III krunisanj, a ovom događaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prisustvovali su kako članovi kraljevske porodice, tako i strani zvaničnici i poznate ličnosti. Oči javnosti u Britaniji ovih dana, a posebno juče, bile su uperene upravo na ovaj događaj.

Ono što mnogi juče možda nisu primetili jesu komplikacije na samom početku ceremonije, jer su princ i princeza od Velsa kasnili na krunisanje .

Kejt Mildton i princ Vilijam trebalo je da stignu pre Čarlsa i Kamile, pokazao je službeni plan organizacije. Krunisanje Čarlsa i Kamile.

Umesto toga došli su nakon britanskog monarha i kraljice koji su za to vreme bili u kočiji, čekajući dolazak princeze i princa od Velsa. U međuvremenu, 2.300 zvanica zauzelo je svoja mesta u Vestminsterskoj opatiji.

Čarls je bio zabrinutog zbog toga.

- Čini mi se da ovaj put traje duže - rekao je poredeći ono što je bilo planirano i ono što se dogodilo.

Prema prvobitnom planu trebalo je da se objavi da u Vestminstersku opatiju ulaze Kejt Mildton i princ Vilijam sa decom, a zatim Čarls i Kamila. Umesto toga, ušetali su prvo britanski kralj i kraljica, a potom princeza i princ od Velsa.

"Dejli mejl" piše da je Kejt i Viljamu bilo neprijatno zbog toga, a zatim je događaj nastavljen po planu. Kašnjenje Kejt i Vilijama komentariše se i na društvenim mrežama gde se ističe da Čarlsu nije bilo nimalo prijatno dok ih je čekao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.