DOŠLA MACA NA VRATANCA: Dušan Vlahović OTKAČIO italijansku Megan Foks zbog prelepe SRPKINJE, VRATIO SE devojci koja koja ga je volela PRE BOGASTVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 17:07

DOŠLA MACA NA VRATANCA: Dušan Vlahović OTKAČIO italijansku Megan Foks zbog prelepe SRPKINJE, VRATIO SE devojci koja koja ga je volela PRE BOGASTVA

Slavni srpski fubdaler navodno se pomirio sa bivšom devojkom

Kada postavimo pitanje ko je Dušan Vlahović, jači pol će najverovatnije reći da je to jedan od najuspešnijih fudbalera Srbije, dok će devojke reći da je to jedan od najboljih frajera u našoj zemlji (a i šire).

Njegovom statusu najpoželjnijeg neženje doprinelo je i to što je na njega bacila oko jedna od najlepših Italijanki, misica Karolina Stramara, koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog atraktivnog izgleda porede sa Megan Foks. 

Iako izvori tvrde da su bili u vezi, nikada nije zvanično potvrđeno da je ona osvoila njegovo srce. Zapravo, Dušan je od samog početka karijere bio veoma tajanstven kada je reč o ljubavnom životu.

Sada se šuška da je otkačio Karolinu zbog bivše ljubavi.

Priče o vezi Dušana i Karoline započele su nakon što su zajedno proslavili rođendan početkom 2022. godine, pošto su rođeni samo sa danom razmaka. Dušan je 28. januara napunio 22 godine, a Karolina dan ranije 23. 

Italijanska manekenka i voditeljka veoma je popularna na društvenim mrežama. Nakon što je postala Miss Italije i titulu je posvetila majci koja je 2018. godine izgubila bitku sa rakom, postala je još popularnija.

A post shared by Carolina Stramare (@carolinastramare_)

Inače, ova manekenka je prozvana i italijanskom Megan Foks, zbog svog upečatljivog izgleda i očaravajućih plavih očiju. Međutim, ni to nije sprečilo Vlahovića da prekine sa njom i vrati se bivšoj ljubavi.

- Dušan je pre par nedelja ostavio Karolinu Stramare zbog pritiska javnosti. Smetalo mu je što se mediji bave njegovom vezom u tolikoj meri, pa je poželeo da opet bude sam. Ali to nije dugo potrajalo, kaže izvor.

Fudbaler je po rečima ovog izvora bio na odmoru na Mikonosu, a onda je sa društvom produžio na Ibicu. Tamo je pred kraj odmora fudbaler slučajno sreo Vanju, svoju bivšu devojku.

A post shared by SerbSports (@serbsports)

- Čim je došao na Ibicu, video je Vanju, s kojom se zabavljao pre pet godina, a koju poznaje čitav život, i ponovo osetio leptiriće u stomaku, priča ovaj izvor.

Iste večeri su izašli u provod i nisu se razdvajali do kraja odmora, a ostali su u kontaktu i nakon toga.

- Oduševljen i zaprepašćen što je vidi, pozvao ju je da se sa svojim društvom pridruži njegovom. Izašli su u noćni klub i iste večeri je pao poljubac. Do kraja letovanja se nisu razdvojili, a kada su se vratili u Beograd, nastavili su vezu. On je trenutno sa svojim klubom u Americi, ali s Vanjom održava kontakt putem video-poziva, poruka, kaže isti izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.