DOMAĆINSKA VARIJANTA farbanja jaja: Supruga Bojana iz „Lexingtona“ oduševljena životom na selu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 17:13

"DOMAĆINSKA VARIJANTA farbanja jaja": Supruga Bojana iz „Lexingtona“ oduševljena životom na selu (FOTO)

Emotivno je vezana za svoj rodni kraj.

Pevač Bojan Vasković, poznatiji kao Bojan Leksington, i njegova supruga Aleksandra Vasković nedavno su postali roditelji po treći put.

Hrabra Aleksandra je na svet donela ćerkicu Helenu, a onda je poželela da se putem Instagrama zahvali svima na čestitkama i lepim željama, ali i da obavesti javnost o tome da je njihova devojčica morala biti hitno operisana po rođenju, zbog srčanih problema koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bebi ustanovljeni.

Srećom, sve završeno kako treba, a njihovo treće dete, ćerkica Helena uživa sa roditeljima. Aleksandra je sada otkrila da je porodičnu idilu upotpunila vikendica.

Vaskovići sve više vremena provode na selu, što im veoma prija.

-  Ja sebe vidim samo tu, kako berem divlji peršun iza kuće, dok se supa kuva na smederevcu, a deca trče po brdovitim pašnjacima i voze bicikl seoskim drumom. U vazduhu je miris pokošene trave (Bojan kosi), a čuje se samo cvrkut ptica i šapat lišća na vetru. P.S. Znam da zvuči kao pismeni iz srpskog, ali ljudi tako je-  napisala je Aleksandra na Instagramu, a mnogi su podržali njenu odluku.

Ona je onda podelila fotografiju farbanja jaja uz opis "Domaćinska varijanta farbanja jaja na selu".

Naravno odmah se vidi da se lepa Aleksandra odlučila za potpuno prirodno šaranje jaja travkama i farbanje lukovinom. Njeni glavni pomoćnici su upravo njena deca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.