DOMAĆI SIRUP KOJI ČINI ČUDA SA KRVNOM SLIKOM: Regeneriše krv, jača imunitet, čisti jetru, a lako se pravi

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 10:36

DOMAĆI SIRUP KOJI ČINI ČUDA SA KRVNOM SLIKOM: Regeneriše krv, jača imunitet, čisti jetru, a lako se pravi

Već posle nedelju dana primetićete prve promene, a za dva meseca vaša nalaz će biti odličan!

Ovaj sirup je veoma zdrav i namenjen osobama sa lošom krvnom slikom. Već posle nedelju dana primetićete prve promene, a za dva meseca vaša krvna slika će biti odlična. Osim što poboljšava krvnu sliku, sirup od cvekle za vrlo kratko vreme značajno jača imunitet, a sve zahvaljujući velikoj količini minerala i vitamina koje sadrži.

Pored proteina, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << masti i ugljenih hidrata, cvekla sadrži i minerale kao što su kalcijum, kalijum, natrijum, fosfor, magnezijum, gvožđe, fluor, mangan, bakar, jod, sumpor, brom i drugi. Sadrži i vitamine B1, B2, C u velikim količinama, kao i vitamin B12, koji je izuzetno retkost.

Antocijanin daje cvekli crvenu boju, a istovremeno utiče na regeneraciju krvi. Jod usporava proces starenja i jača zdravlje kostiju. Betanin reguliše krvni pritisak, snižava holesterol, čisti krvne sudove i stimuliše rad jetre.

Za pripremu sirupa od cvekle trebaće vam:

Priprema: Cveklu, šargarepu i jabuke oljuštite i isecite na sitno i stavite u sokovnik. Posle toga dodajte sok od pomorandže i limuna i med. Sve dobro izmešati i sipati u staklenu flašu. Ovaj sirup uzimajte svako jutro na prazan stomak, oko 1 dcl razblažen vodom. Napomena: Prirodni lekovi pomažu ljudima. Međutim, ako imate zdravstvenih problema, prvo što treba da uradite je da se obratite lekaru. Ni u kom slučaju se ne treba oslanjati samo na alternativnu medicinu bez stručnog mišljenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.