DOMAĆI PILING VRATIĆE VAŠEM LICU SJAJ: Ovo je MELEM za umornu i suvu kožu! Sve sastojke imate u kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOMAĆI PILING VRATIĆE VAŠEM LICU SJAJ: Ovo je MELEM za umornu i suvu kožu! Sve sastojke imate u kući

Napravite sami!

Leto je odavno gotovo.

Naša koža, iako preplanula, može izgledati pomalo suva i umorna. Ako želite da se pobrinite za njeno stanje i vratite joj prirodni sjaj, vredi potražiti kozmetiku jednostavnog sastava.

Kao i u ishrani, i u kozmetologiji proizvodi prirodnog sastava su najbolji. Dakle, ako nemate vremena da potražite dobru “kupovnu” kozmetiku, pripremite piling od šećera, koji vam omogućava temeljno čišćenje kože od nečistoća, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a takođe vam omogućava i uklanjanje starog epiderma.

Dodavanje drugih proizvoda, poput ulja i meda, pomoći će nam da regenerišemo i nahranimo kožu. Međutim, ako je vaš problem diskoloracija, dodajte u mešavinu samo limunov sok, koji ima blistavi efekat.

1 šolja šećera; 1/2 šolje maslinovog ulja; 2 kašike meda.

Stavite sve sastojke u posudu i pomešajte. Nastavite sa mešanjem dok ne dobijete homogenu smesu. Prebacite pripremljeni piling u teglu i ponesite sa sobom u tuš ili kadu. Čuvajte ono što je ostalo za sledeću upotrebu u frižideru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.