DOK JE BIO U KASANDRI ŽENE SU LUDELE ZA NJIM, A DANAS IZGLEDA OVAKO! Da li se sećate Ignjacija? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2021, 20:43

DOK JE BIO U "KASANDRI" ŽENE SU LUDELE ZA NJIM, A DANAS IZGLEDA OVAKO! Da li se sećate Ignjacija? (FOTO)

Glumac Osvaldo Rios (61) koji se proslavio ulogom Ignjacija u seriji "Kasandra", osvajao je mnoga ženska srca

Pre više od 20 godina Srbiju je osvojila serija "Kasandra", u kojoj je pored glumice Koraime Tores glavnu ulogu igrao i glumac Osvaldo Rios (59). Markantni Portorikanac tumačio je dve uloge u ovom ostvarenju - Ignasija Kontrerasa i Luisa Davida Kontrerasa.

Svojom pojavom Osvaldo je i te kako osvojio mnoge žene, dok se na društvenim mrežama mogu pronaći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brojni komentari da sada izgleda bolje nego na vrhuncu popularnosti.

Ono što je bacilo veliku mrlju na njegovu karijeru je činjenica da su ga optuživali zbog silovanja i to poznate pevačice Šakire sa kojom je bio u vezi. Ta vest je isplivala na površinu kada je tri meseca ležao u zatvoru zbog prebijanja jedne od svojih devojaka, a on ju je javno demantovao.

A post shared by Osvaldo Rios-Alonso (@osvaldoriosalonso)

- To je smešno. Jedna od najvećih laži koje su izmišljene. Sama Šakira je rekla da sam se ponašao prema njoj kao princ - istaknuo je Rios.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.