DOBRO RAZMISLITE PRE NEGO ŠTO SE SKRASITE PORED NJIH! Ovih pet znakova Zodijaka je poznato po sklonosti ka nepromišljenom RAZVODU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 07:01

DOBRO RAZMISLITE PRE NEGO ŠTO SE SKRASITE PORED NJIH! Ovih pet znakova Zodijaka je poznato po sklonosti ka nepromišljenom RAZVODU!

Nestalni su po ovom pitanju!

Zodijak kaže da postoje određeni horoskopski znakovi koji su skloniji brzom razvodu od drugih.

Blizanac

Prevrtljivi Blizanci jednog dana žele jedno, a drugog nešto sasvim drugo, pa su s razlogom dospeli na ovu listu jer se s njima nikad ne zna. Takođe, skloni su idealizovanju svojih partnera pa se lako mogu razočarati u njih.

Vodolija

Vole svoju nezavisnost i najbolje se osećaju kada su sami – najusamljeniji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znak zodijaka. Ako se osete sputano u vezi ili braku, velike su šanse da će prekinuti ili zatražiti razvod jer im je sloboda na prvom mestu.

Jarac

Za razliku od Blizanaca i Vodolija, Jarčevi obično nisu ti koji traže razvod, već to najčešće žele njihovi bračni partneri. Naime, osobe rođene u ovom znaku trude se da impresioniraju svoje partnere dok ne dobiju šta žele, a to je najčešće brak i tada prestanu da se trude.

Strelac

Strelci obožavaju flert i ne mogu da se uzdrže od njega čak i kada su u braku, što se njihovim bračnim partnerima, naravno, nimalo ne sviđa pa im nakon nekog vremena ne gine razvod. Retki su oni koji mogu da izdrže u braku s tipičnim predstavnicima ovog znaka.

Škorpija

Baš poput Strelaca, Škorpioni ne propuštaju priliku za flert, a skloni su i varanju svojih partnera. Uz to, vrlo su ljubomorni i posesivni u braku ili vezi, što retki mogu da trpe dugo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.