DOBILI SU ĆERKU, PA DOŽIVELI KRAH! Ovako je izgledala LJUBAVNA priča Vuka Moba i Olivere - zbog jednog gesta je ostavio u SUZAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 12:34

DOBILI SU ĆERKU, PA DOŽIVELI KRAH! Ovako je izgledala LJUBAVNA priča Vuka Moba i Olivere - zbog jednog gesta je ostavio u SUZAMA

Niko nije pretpostavljao da će doći do raskida.

Iako je izgledalo kao da su reper Vuk Mob i njegova, sad već bivša verenica, Olivera Konatar, bajkoviti par, nažalost ipak neće imati svoj "hepi end".

Olivera se prvi puz oglasila javnim saopštenjem i potvrdila priče koje su već neko vreme kružile, a to je da su ona i reper stavili tačku na njihovu vezu (njenu izjavu pročitajte OVDE).

Iako je reper nedavno u jednoj emisiji prvo izbegavao odgovor, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a potom i poricao da nešto nije u redu sa njima, Olivera je iznela pravo stanje stvari.

Kao što je već poznato, Olivera i Vuk su bili u vezi dve godine, a prošle godine, na njegovom koncertu u centru Beograda za praznike, on ju je zaprosio pred 10.000 ljudi.

- Pitao bih Oliveru da se uda za mene jer je volim više od svega i voleo bih da bude moja žena do kraja života - izgovorio je reper uz gromoglasan aplauz fanova i vrisak, a u trenutku kada je novinarka izgovorila "da", reper se rasplakao.

Vuk se u septembru prošle godine odlučio da bude deo rijaliti programa u regionu "Zadruga", a već tada je bilo poznato da je njegova verenica u drugom stanju.

Reper je izašao ranije, kako bi poslednje nedelje pred Oliverin porođaj proveo sa njom, a 10. marta se rodila njihova ćerka, kojoj su dali ime Teona. Međutim, problemi među njima su bili jači, pa ih čak ni ćerkica nije održala na okupu.

Šta je tačan uzrok raskida i dalje nije javnosti poznato.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasila se vjerenica Vuka Moba: Odlučili smo da se raziđemo

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jun.2021

Vukadin Gojković, zvani Vuk Mob i novinarka Olivera Konatar nedavno su postali roditelji, a njihova dvogodišnja veza bila je krunisana vjeridbom. Nažalost, do vjenčanja neće doći, jer se par razišao.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.