DIJETA u koju se KUNE Dženifer Lopez: Zahvaljujući OVOM PLANU ISHRANE u 51. godini ima savršene obline!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 14:27

DIJETA u koju se KUNE Dženifer Lopez: Zahvaljujući OVOM PLANU ISHRANE u 51. godini ima savršene obline!

Dženifer Lopez godinama je verna određenom režimu ishrane zahvaljujući kojoj je uvek u top formi.

Dobro je poznato da je Dženifer Lopez ljubitelj teretane i da vežba redovno već godinama. Zato i u 6. deceniji može da se pohvali savršeno izvajanim trbušnjacima i vitkim nogama.

Baš kao što se strogo drži plana vežbanja, jednako je dosledna i planu ishrane koji joj je prepisao njen nutricionista. Kaže da je balans ključ uspeha i da pored zdrave ishrane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima dana i kada se počasti i onom "zabranjenom" hranom.

- Vodim računa o izgledu, ali nisam opterećena. Slušam telo i jedem onoliko koliko ono traži - izjavila je pevačica.

Kaže da kalorije ne broji, ali da se ovih pravila strogo drži:

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jede često

- Jedem 5 puta u toku dana, ali se trudim da se veći deo obroka sastoji od proteina". Ugljeni hidrati su zastupljeni u njenom jelovniku, ali u malim količinama - izjavljuje ona.

Pre svakog obroka pojede porciju salate kako bi pojela manje ostale hrane. Njen ručak i večera se sastoje od porcije nekog mesa koje nije masno, dosta povrća i integralnog hleba ili pirinča.

Užina je ili neko voće ili šaka orašastih plodova ili crna čokolada. Za doručak obično jede kajganu i popije čašu smutija od sezonskog voća.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Pije dosta tečnosti

Hidratacija je jako važna za funkcionisanje celog organizma, pa tako i za mršavljenje. Zato Dženifer pije najmanje 2,5 litre vode dnevno.

Izbegava konzerviranu hranu

Konzervirana hrana je puna aditiva koji nadimaju i stvaraju gasove, zato je pevačica zaobilazi u širokom luku.

Ne koristi dresinge, prelive ili umake

- Da, hrana je mnog ukusnija kada se jede sa ukusnim sosom od pavlake i majoneza, ali ako želite vitku liniju, na njih ni ne pomišljate - kaže Dženifer.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ukoliko izbacite samo prelive iz ishrane unećete znatno manje kalorija. Ovi prelivi mogu u sebi da sadrži i do 300 kalorija, što je zista mnogo.

Trening

Lopez je za "HollywoodLife" otkrila da trenira tri ili četiri puta nedeljno. Ona obično radi kardio treninge i redovno pleše.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.