DIJETA POZNATE GLUMICE: Telo kao IZVAJANO i to u petoj deceniji života! Evo kako!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2019, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIJETA POZNATE GLUMICE: Telo kao IZVAJANO i to u petoj deceniji života! Evo kako!

Ovako može svaka žena!

Elizabet Harli je engleska glumica koja je dokazala da su godine samo broj, a njeno telo izgleda kao telo dvadesetogodišnjakinje.

Evo koja je njena tajna.

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on Aug 22, 2019 at 11:08am PDT

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je u božanstvenom bikiniju. Pažnju fanova privukao je njen savršen izgled i izvajano telo.

- Vau, godine su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo broj kada pogledate ovako nešto! Izgledaš odlično - komentar je jednog od pratilaca.

Elizabet je za Womenshealthmag otkrila da je njena ishrana strogo kontrolisana. Eksperimentisala je sa popularnom dijetom koja se zasniva na krvnoj grupi, a odnedavno je počela da svakog jutra jede grčki jogurt, bananu i malo meda uz čašu tople vode sa malo jabukovog sirćeta.

Za ručak jede supu od povrća, a za večeru jede povrće sa parčetom grilovane piletine. Ona je dokaz da je jednostavna dijeta veoma uspešna. Uz sve to, ona svakog dana pomalo vežba.

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on Aug 7, 2019 at 10:15am PDT

- Ne izležavam se mnogo. Volim da trčim i ne osećam potrebu i želju da budem mršava već samo da budem fit - izjavila je lepotica.

Priznala je da radi čučnjeve dok ujutru pere zube i ponavlja postupak uveče. Što se tiče kardio vežbi ona ide u duge šetnje sa svojim ljubimcima, labradorom Hektorom i koker španijelom Mijom. Pri tom, ona hoda brzo ne bi li joj se puls ubrzao, ali ne preteruje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.