DIJETA NAJTANJE STARLETE: Ovako se HRANI Kortni Kardašijan da bi imala 44 KILOGRAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2018, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIJETA NAJTANJE STARLETE: Ovako se HRANI Kortni Kardašijan da bi imala 44 KILOGRAMA

Trudi se da jede zdravo.

Kortni Kardašijan, najstarija od sestara iz slavne porodice, važi za najzgodniju pripadnicu tog rijaliti klana. Sada je, na korak do 40. rođendana i priznala je da ima svega 44 kilograma.

SINDROM STAROG SRCA: Izračunajte koliko je ZDRAV vaš NAJVAŽNIJI mišić u telu

U epizodi svog porodičnog šou programa "Keeping Up With The Kardashians" rekla je koliko je teška, kao i koje dodatke u ishrani koristi svakog dana.

OSVEŽITE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SE: Smuti od JAGODA na 4 načina, ne zna se koji je BOLJI

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Oct 26, 2017 at 10:27am PDT

"U ovom trenutku, moja ishrana se temelji na umerenosti. Trudim se da jedem zdravo kad sam kod kuće i održavam ravnotežu zdravog organskog povrća i voća, zdravih masnoća i proteina. Shvatila sam da to što jedem utiče na sve, od moje kože, preko mog raspoloženja, do nivoa energije", napisala je.

JUTARNJA NAVIKA: Evo zbog čega NE BI TREBALO da pijete kafu posle buđenja!

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Nov 9, 2017 at 10:05am PST

Potom je pobrojala sve što unosi u svoje telo tokom dana.

BAŠ U PRAVI ČAS: Ukusan smoothie koji će pojačati nedeljnu euforiju!

"Najpre popijem kolagen s vodom. Tokom dana pokušavam da pijem što više vode. Onda sledi smuti sa dodacima proteina iz riblje kosti, ulja s trigliceridima srednjeg lanca i algama. Onda je vreme za hranu. Za ručak biram organsku salatu. U poslednje vreme jedem najčešće svoju salatu s avokadom, kuvanim jajima, krastavcem i paradajzom. Popodne pijem vrući zeleni čaj i nešto pregrizem. Najčešće je to bio čips. Za večeru jedem grilovanu šniclu lososa ili piletine, dodam pire od karfiola. Uveče jedem i pirinač", otkrila je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.