DIJETA MILICE PAVLOVIĆ! Tajna je u ovom voću, jede se za doručak, a ovako izgleda meni za ručak i večeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 13:01

DIJETA MILICE PAVLOVIĆ! Tajna je u ovom voću, jede se za doručak, a ovako izgleda meni za ručak i večeru

Nekoliko ideja koje sigurno pomažu ukoliko želite da smršate.

Pevačica Milica Pavlović važi za jednu od najzgodnijih na našoj estradi, ali i uz to vodi računa o ishrani, zdravo se hrani sa puno biljne hrane.

Na svojim nastupima ona pleni energijom i zavodljivim plesom,a na Instagramu gotovo svakodnevno počasti fanove provokativnim fotografijama na kojima se ističe njena zanosna figura.

Zbog toga se mnoge dame pitaju u čemu je tajna njenog fenomenalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgleda. Milica je svojevremeno govorila kako je praktikovala japansku dijetu sa bananama za koju je čula od prijatelja.

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Pevačica je rekla kako je detalje dijete pronašla na internetu. Međutim, pre početka se konsultovala sa lekarima jer nije želela da ugrozi zdravlje.

Dijeta sa bananama Milice Pavlović podrazumevala je jedenje tri banane za doručak. Uz to je pevačica smela još da popije vodu ili čašu nemasnog mleka.

Za ručak se jede dinstano povrće sa junetinom, riblja čorba ili integralna testenina sa paradajz sosom. Za poslednji obrok predviđena je proteinska večera - grilovana ćuretina ili riba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.